Forum finansowe - Banki - Informacje o produktach bankowych
Nie jesteś zalogowany.
|
Banki | Kredyty Gotówkowe | Kredyt Mieszkaniowy | Kredyt Samochodowy | Karty Kredytowe | Konta Osobiste | Lokaty | Pożyczki Pod Zastaw | IKE | Doradztwo Inwestycyjne | Doradztwo Kredytowe | Porady Prawne | Kredyty Dla Firm | Konto Firmowe #1 2007-08-11 06:49:16
W powyższych akapitach starałem się zobrazowaćZresztą dane rynkowe mówią same za siebie Offline #2 2007-08-14 04:02:00
Re: W powyższych akapitach starałem się zobrazowaćOd niedawna tego typu kredyty przyznawane są praktycznie bez żadnych zabezpieczeń – wystarczy zaświadczenie o zarobkach, a w ostateczności weksel in blanco Offline #3 2007-08-15 16:29:34
Re: W powyższych akapitach starałem się zobrazowaćTen segment rynku znacznie przyczynia się do dynamicznego wzrostu nowej sprzedaży kredytów, raportowanego przez banki, chociaż de facto zadłużenie netto z tytułu kredytów hipotecznych na polskim rynku nie rośnie tak szybko (dynamika wzrostu zadłużenia po pierwszym półroczu — 25 proc Offline #4 2007-10-19 07:50:40
Re: W powyższych akapitach starałem się zobrazowaćJest to zamrożenie kapitału na kilka lat bez gwarancji zysku Offline Biznes Sukienki Dla Druhen
|
Uroda
Najlepsze suplementy na bazie aloesu Kamery cyfrowe Najlepsze kamery cyfrowe - porównaj ceny Kredyty dla firm Kredyty dla firm Karty kredytowe Karty kredytowe Kredyty gotówkowe Kredyty gotówkowe AGD Wybierz najlepsze i najtańsze pralki, lodówki i inny sprzęt AGD Katalog finansowy Dodaj swoją strone do katalogu stron finansowych. Lokaty Lokaty |